MiCollab online samenwerkingstool

Met MiCollab heeft uw bedrijf alles dat het nodig heeft om verbinding te maken, te communiceren en samen te werken in verschillende gecombineerde omgevingen. Gedachten kunnen gemakkelijk worden uitgewisseld en besluiten kunnen sneller en beter worden genomen.

Bekijk hoe het werkt ›

 

 

Verbinding • Communicatie • Samenwerking

Krijg meer gedaan - op elke locatie

Gebruik overal dezelfde geavanceerde telefonie- en samenwerkingsfuncties, zodat u probleemloos kunt overschakelen van uw kantoor naar de luchthaven, de golfbaan of de voetbaltraining van uw kinderen zonder dat u iets hoeft te missen.

Download Brochure
Mitel MiTeam
 

Geef uw teaminteracties een boost

Sloop de barrières van beperkte silo-omgevingen met robuuste teamsamenwerkingstools die krachtige productiviteit brengen op desktops en mobiele devices. Met MiTeam kunt u uw team binnen en buiten uw organisatie uitbreiden en externe medewerkers, leveranciers, partners en klanten betrekken bij de communicatie.

Meer informatie

Laat uw vergaderingen tot leven komen

Voeg rijke samenwerkingsmogelijkheden toe aan al uw geplande en spontane vergaderingen met video, desktop delen en documentsamenwerking. Bovendien kunt u werkgroepen en andere personen buiten het bedrijf ideeën laten delen en samen laten werken aan gezamenlijke projectdoelen.

Meer informatie

Praat met een specialist op het gebied van samenwerking