Access Developer Resources

MSA faciliteert third-party partners (3PPs) om toepassingen en services te ontwikkelen die kunnen worden geïntegreerd en samenwerken met Mitel-oplossingen voor zakelijke communicatie.

 

MSA -leden kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende resources:

  • Tools voor ontwikkelaars. API's, drivers, interfaces en protocollen, testsystemen, toolkits en technische documentatie voor snelle ontwikkeling en integratie van producten met de complete portfolio Mitel-oplossingen.
  • Training. Toegang tot online en klassikale trainingssessies over de oplossingen en API's van Mitel.
  • Support voor ontwikkelaars. Gecentraliseerde toegang met incidenttracering om de waarde van API's te optimaliseren en ontwikkeling te versnellen.
  • Testhulpmiddelen en certificering van interoperabiliteit. Om de instapkosten te verlagen, de toegang tot het Mitel-kanaal te versnellen, de kwaliteit van 3PP-producten te verbeteren en het vertrouwen van klanten in 3PP aanbiedingen te verhogen..
  • Verkoop- en marketingondersteuning. Ondersteuning van marketinginspanningen via de Mitel Global Solutions Catalogue (GSC), andere webcontent en regelmatige toezending van marketingmateriaal met informatie over voor resellers en klanten beschikbare Mitel-oplossingen en services.

Meer informatie:

MSA-lidmaatschapsniveaus
MSA beknopt overzicht
MSA mogelijkheden en voordelen

Deelnemen: