Cloud communicatie

Bij cloud communicatie spreek je over systemen die buiten de organisatie zijn gevestigd en worden beheerd door een serviceprovider.

In veel gevallen betekent het inzetten van bedrijfscommunicatie in de cloud lagere kosten vooraf en een betrouwbaarheid die niet wordt gehaald door een oplossing binnen de muren. Meer nog dan eenvoudig gehoste spraak of unified communicatie is cloud communicatie een effectieve manier om bedrijfscommunicatiesystemen te bouwen, in te zetten en te schalen.

Omdat organisaties verschillende behoeftes hebben voor hun communicatiesystemen, biedt Mitel drie verschillende cloudoplossingen: publiek, privé en hybride. Dat betekent dat we de perfecte oplossing kunnen samenstellen, die voldoet aan uw eisen wat betreft kosten, veiligheid en betrouwbaarheid.

Geen andere aanbieder van communicatiesystemen biedt de breedte van oplossingen die Mitel aanbiedt. Onze cloudmogelijkheden variëren van basis beltoondiensten tot uitgebreide producten die organisaties in staat stellen hun eigen cloudmogelijkheden te bouwen.