Communicatie-oplossingen in de cloud

Niet alle clouds zijn hetzelfde

Bedrijven verplaatsen applicaties massaal naar de cloud en plukken daarvan de vruchten. Mitel biedt u de flexibiliteit, uitgebreide functionaliteit en kwaliteit van een lokale communicatie-oplossing, of u nu kiest voor een openbare cloud-, private cloud- of hybride cloud-implementatie. Als u plannen hebt om uw communicatiesystemen naar de cloud te verplaatsen, neem dan contact op met Mitel, de marktleider in cloudcommunicatie voor bedrijven.


Belangrijkste redenen om te kiezen voor communicatie in de cloud:

Kostenbesparingen

Door uw communicatie te verplaatsen naar een cloudomgeving vereenvoudigt u de IT-infrastructuur en bespaart u op hardware- en personeelskosten.

De productiviteit van werknemers verhogen

Verbeter de samenwerking met een gemakkelijk te implementeren, veelzijdige oplossing met geavanceerde functies voor spraak- en videocommunicatie en samenwerking.

Migreren in uw eigen tempo

De keuze uit meerdere implementatiemodellen biedt u de mogelijkheid om uw communicatiesystemen over te brengen naar de cloud in een voor uw bedrijf passend tempo.

Mobiel werken faciliteren

Een oplossing in de cloud die de communicatie tussen verschillende kantoren faciliteert, zorgt dat uw werknemers contact kunnen houden en ze vanaf elke locatie toegang biedt tot bedrijfsbronnen.

Product Downloads