Oplossingen van Mitel voor het Hotelwezen

Goede communicatie met de gasten is de basis van een succesvol hotel. 

Goede communicatie met de gasten is de basis van een succesvol hotel. Klanten uit het hotelwezen roemen de schaalbare en betrouwbare communicatiemiddelen van Mitel die op maat zijn gemaakt voor hun branche, eenvoudig integreren met de belangrijkste PMS-systemen en prima uit de voeten kunnen met verouderde bekabeling.

 


Simpele, effectieve, unified communications

Van klein familiehotel tot en met de beroemdste hotelketens ter wereld, de communicatieoplossingen van Mitel bieden het volgende:

  • Simpel. Klantenservice-opties en hotelfuncties maken deel uit van de Mitel-toepassingen en -telefoons. Noodzakelijke training is hierdoor minimaal en personeel is altijd op de hoogte van de wensen van de gasten.
  • Geïntegreerd. Maak gebruik van geïntegreerde functies gericht op betere klantenservice en meer productiviteit, inclusief automatische receptioniste, opgenomen berichten, voicemail en automatische verdeling van oproepen.
  • Flexibel. Implementeer traditionele of VoIP-communicatie met een eenvoudig te beheren platform dat compatibel is met bestaande systemen voor het beheer van onroerend goed, hotelapplicaties en kamertelefoons.
  • Kosteneffectief. Breng kosten omlaag en vereenvoudig het beheer met een toepassing waarmee u, per vestiging, van interne naar externe cloud-oplossingen kunt wisselen, zonder kostbare nieuwe investeringen in uw communicatiesysteem.
  • Commercieel: Bied via de telefoon menu-opties van bijvoorbeeld plaatselijke restaurants of winkels of zelfs WiFi-toegang.

Een eigen hospitality team van Mitel.

Mitel beschikt over een eigen hospitality team dat nauw samenwerkt met hoteleigenaren, beroepsverenigingen en consultants.