Mitel Global Consultant Liaison Program (CLP)

Mitel wil langetermijnrelaties opbouwen en onderhouden met professionele Telecom- en IT-consultants. Relaties waarvan beide partijen profiteren.

Het Mitel Consultant Liaison Program voorziet consultants van alles wat zij nodig hebben om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen van Mitel. 

Al meer dan dertig jaar is Mitel toonaangevend als het gaat om telecommunicatie. Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van innovatieve en rendabele oplossingen die een meerwaarde bieden voor consultants en hun klanten op het gebied van virtualisatie, mobiliteit en unified communications- en samenwerkingsoplossingen.

Opleiding en ondersteuning voor consultants

Het Consultant Liaison Program biedt:

  • Een webportal voor consultants. Eenvoudig 24/7 toegang tot informatie over alles van Mitel.
  • Teams ter ondersteuning van consultants. Onze teams bieden support bij pre-sales activiteiten, langetermijnplanning en engineering support.
  • Mitel netwerk voor authorized PARTNERS. Het netwerk van gecertificeerde authorizedPARTNERS staat klaar om u te ondersteunen bij de configuratie, ontwikkeling en optimalisatie van de telecominfrastructuur van uw klant.
  • Mitel University (US en UK only!). Een centrum voor commerciële en technische opleidingen met betrekking tot Mitel-producten en gerelateerde VoIP-technologieën. Neem contact met ons op voor lokale activiteiten op dit vlak.

Informatiebronnen voor consultants

Wij beschikken over een uitgebreide reeks informatie om consultants de Mitel-technologie te helpen doorgronden en uit te leggen.

  • Marketingmateriaal. Onze white papers, referentiecases, RFP-templates en online trainingssprogramma’s worden voortdurend bijgewerkt.
  • Technische documentatie. Alle technische documentatie kan worden gedownload.
  • Mitel eNewsletter. Een elektronische nieuwsbrief die regelmatig wordt gepubliceerd met updates over gebruikersgroepen, technische tips, nieuws over evenementen, productaankondigingen en nog veel meer.
  • Webinars, seminars en Mitel TV. Een uitgebreide selectie audiovisuele presentaties ontwikkelt door onze experts om informatie en inzicht te bieden in technische thema’s.

Mitel Business Partnerforum (let op: US only!)

Tijdens het Mitel Business Partnerforum bieden wij elk jaar een update over de nieuwste en belangrijkste ontwikkelingen bij Mitel.

Via awards erkennen we de consultants en partners die uitstekende bedrijfsresultaten hebben behaald, die van hun klanten een hoge tevredenheidsscore hebben gekregen, die zich technisch bijzonder onderlegd hebben getoond of in de loop van het jaar een andere belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Registreer u voor het Consultant Liaison Program (Noord- en Zuid-Amerika)
Registreer u voor het Consultant Liaison Program (EMEA/AP)