Stap over op cloudcommunicatie

Grenzen verdwijnen als u zakelijke communicatie combineert met mobiliteit en de cloud. Dit zorgt ervoor dat kosten worden verlaagd, hindernissen worden doorbroken en de productiviteit omhoog gaat. Organisaties over de hele wereld hebben de kracht van cloudcommunicatie ontdekt. Wilt u dit ook voor uw organisatie? Verplaats dan uw telefonieservices, collaboration services en klantenservice naar de cloud.

Bespaar geld met gehoste PBX

Krijg dezelfde geweldige spraakkwaliteit en functies die u verwacht van een communicatie- en samenwerkingssysteem, zonder alle hardware- en onderhoudskosten. U betaalt een voorspelbaar, laag, vast, maandelijks tarief.

Meer informatie

Openbare, particuliere en hybride communicatie via de cloud

Cloudcommunicatie gaat niet om alles-of-niets. Er zijn verschillende implementatiemodellen waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van de unieke situatie van uw organisatie, en u kunt later van de ene methode naar de andere overschakelen.

Meer informatie

Klantervaringstools

Laat uw organisatie in elk gesprek een exceptionele klantenservice leveren met een cloud-based contact center. Maak bovendien gebruik van onbeperkte schaalbaarheid, naadloze mobiliteit en geïntegreerde technologie die zakelijke communicatie en zakelijke informatie dichter bij elkaar brengt.

Meer informatie

Mitel is de snelst groeiende provider van cloudcommunicatie voor organisaties ter wereld.

Cloud-enabled medewerkers

We werken in een mobiele wereld waarin smartphones, mobiele apps en de cloud onze traditionele zakelijke middelen hebben vervangen. Met de cloud kan uw organisatie uw communicatie omzetten in een concurrentievoordeel dat de productiviteit verbetert en bijdraagt aan een geweldige klantervaring.

Meer informatie